Taken

Bekijk de laatste versie van dit artikel →

Je feed bevat al je producten, categorieën en eigenschappen. Het is daarom belangrijk dat hij in orde is en niet per ongeluk bijvoorbeeld te weinig producten bevat. In de instellingen van je Import taak kan je daarom feed validatie inschakelen. Daarmee stel je eisen aan de inhoud van de feed voordat hij wordt geïmporteerd.

Ga naar de instellingen van je Import taak en klik op het tabblad Setup. Vink de checkbox bij Gebruik feed validatie aan.

Vul nu de eisen in die je wil stellen aan de feed. Bijvoorbeeld zo:

Klik op Opslaan.