Magento Recommendations

Op verschillende plaatsen in Magento 2 kan je de recommendations instellen. Let op de volgorde van deze instellingen: Als je bij de productinstellingen iets instelt, heeft deze instelling hogere prioriteit dan de andere twee soorten instellingen. Dus de instellingen die je daar instelt, overschrijven de categorie instellingen en de algemene instellingen. De categorie instellingen overschrijven dan weer de algemene instellingen.

Algemene instellingen

Stores > Configuration > Catalog > Tweakwise > Recommendations

Categorie instellingen

Catalog > Categories > [categorie] > Tweakwise

Product instellingen (crosss/upsell only)

Catalog > Products > [product] > Tweakwise