Als de standaard implementatie van Tweakwise via javascript is gelukt (level Standard, of Google Tag Manager), dan kun je er voor kiezen om ook je Product Lister Pages via javascript te serveren. In dit artikel lees je hoe je dat moet doen.

Let op: deze functionaliteit vereist Tweakwise level Medium en is niet beschikbaar voor level Standard.

Stap 1: Configuratie uitbreiden

Breid de configuratie, zoals beschreven in stap 3 van bovengenoemde artikelen, uit met de volgende instelling. Vervang daarbij “CATEGORYID” met het categorie ID van de pagina waar de gebruiker op zit. Deze categorie ID moet bekend zijn bij Tweakwise. Dit ID wordt gebruikt om de juiste producten en filtertemplates van de bijbehorende categorie op te halen.

<script type=”text/javascript">

window[“twn-starter-config”] = {

instancekey: “INSTANCEKEY”,

navigation: {

cid: “CATEGORYID”,

}

};

</script>

Stap 2: Voorselectie van filters (optioneel)

Het is mogelijk om een voorselectie van filters mee te geven aan de PLP door dit ook kenbaar te maken aan de javascript. In het voorbeeld hieronder is de kleur blauw al voorgeselecteerd.

<script type=”text/javascript">

window[“twn-starter-config”] = {

instancekey: “INSTANCEKEY”,

navigation: {

cid: “CATEGORYID”,

filters: {

“tn_fk_kleur”: “Blauw”,