Zoekalgoritme

Je kunt een nieuw artikelnummer zoals SKU of EAN toevoegen aan de zoekeigenschappen en aan het zoekalgoritme. Wij adviseren altijd om artikelnummers toe te voegen aan het zoekalgoritme, omdat een exacte match hiervoor belangrijk is. Om een nieuw artikelnummer toe te voegen aan het zoekalgoritme moeten de volgende stappen worden doorlopen:

1. Ga naar de module Zoeken > Zoekalgoritme

2. Kies bij Nieuw algoritme voor Uitgebreide nummerherkenning

3. Klik op Toevoegen

4. Onderaan het zoekalgoritme verschijnt nu een extra algoritme: Uitgebreide nummerherkenning. Bij de dropdown Selecteer een filter moet je de nieuwe eigenschap die doorzocht moet worden selecteren.

5. Sleep de uitgebreide nummerherkenning naar boven, plaats het algoritme in ieder geval boven de eerste Word search.

6. Klik op Opslaan

Je hebt nu het nieuwe artikelnummer toegevoegd aan het zoekalgoritme! Na de volgende publicatietaak zal hij zijn werk doen.