Recommendations
Uitgelichte producten

Om te controleren welke producten er bij een uitgelichte producten regel worden teruggegeven, open je de demoshop op de categorie waar je de uitkomst van wilt zien. Boven de filters staat een button voor de uitgelichte producten.

Wanneer je op deze button klikt kom je op een nieuwe pagina met alle uitgelichte producten van die categorie onder elkaar. Om specifiek te kijken welke producten er getoond worden kan je de regels open klikken.

Als er erg veel regels staan, kan je in de zoekbalk ook zoeken naar een specifieke recommendation titel. En als je de uitkomst ook terug wilt zien in de XML, kan je gebruik maken van de Toon bron van resultaat (XML) button. De XML kan je van de gehele categorie openen. Dan gebruik je de Toon bron van resultaat (XML) button bovenin de pagina.