Taken

Als er een probleem is met een taak, zie je een rood Error blokje verschijnen in de takenlijst. Klik erop om direct naar het tabblad Resultaat te gaan. Hier wordt het probleem beschreven. Het zou bijvoorbeeld een ongeldig product kunnen zijn dat je moet checken, een ongeldige feed URL of iets anders. Neem contact met ons op als je niet weet wat je moet doen.