Taken

Ga naar de Taken submodule en klik op Nieuwe taak. Geef de taak een naam en kies Publiceren data uit de lijst. Klik op Volgende om verder te gaan. Je kan hier een e-mail alert instellen voor als de taak succesvol is of als er zich een probleem voordoet. Stel op het volgende tabblad een trigger in als je wil dat de taak onafhankelijk van de import taak draait. Als je wil dat deze taak gelijk na de import taak draait, moet je dat bij de import taak instellen.