Synoniemen

Als je een lange lijst hebt met synoniemen, kan het handig zijn om deze in één keer te importeren. Je kan dit doen door een bestand aan te leveren aan de afdeling Support.

Het bestand dat je kan aanleveren aan de afdeling Support moet aan een aantal eisen voldoen:

• Het bestand moet een .CSV of .XLSX extensie hebben
  • Het bestand bevat dezelfde kolommen als in het onderstaande voorbeeld
ID sourceterm synonyms
    kerst,christmas
    jurk,dress,robe
  mus vogel,bird

Niet al deze kolommen hoeven gevuld te worden. De kolom ID kan altijd leeg worden gelaten. Voor een one-way synoniem vul je het origineel in onder sourceterm, en de synoniemen onder synonyms. Voor two-way synoniemen vul je alle synoniemen in onder synonyms en laat je sourceterm leeg.

Klik hier om het template te downloaden.