Shopware

Voor Shopware hebben we een extensie beschikbaar die voorziet in de productsynchonisaties van Shopware naar Tweakwise. Om hier gebruik van te maken moeten de volgende stappen genomen worden:

Stap 1: Ga in je Shopware store naar Extensies en zoek op Tweakwise

Stap 2: Open de Tweakwise Product Sync extensie. Je komt dan op een landingspagina terecht met meer informatie over de Tweakwise extensie. Klik dan op ‘Extensie toevoegen’

Stap 3: Zodra de extensie geïnstalleerd is vind je deze terug onder Extensies > Mijn extensies. Om de extensie te activeren klik je op de 3 puntjes en kies je voor ‘Open extension’.

Stap 4: Op het volgende scherm kun je dan inloggen met je Tweakwise account. Klik op Login to Tweakwise.

Stap 5: Er verschijnt vervolgens een pop-up waar je kunt inloggen met je Tweakwise Account.

Let op! Verschijnt er bij jou geen pop-up dan moet je het volgende even controleren in je browser instellingen:

1. Zorg ervoor dat pop-ups toegestaan zijn in je browser.
  2. Zorg ervoor dat je browser ‘third-party-cookies’ accepteert.

Stap 6: Kies vervolgens welke instantie je wilt koppelen.

Stap 7: Selecteer het juiste Sales Channel.

Stap 8: Synchroniseer

Zodra alle stappen doorlopen zijn zul je zien dat de connectie gelegd is. Om dan alle data van Shopware te importeren in Tweakwise kies je voor ‘Synchronize’ Hiermee wordt er een volledige synchronisatie gedaan van alle producten, eigenschappen en categorieën.

Goed om te weten:

• Na een eerste volledige synchronisatie worden automatisch alle productwijzingen in Shopware richting Tweakwise gepusht.
  • Categoriewijzigingen gaan nog niet automatisch, daarvoor is het dan nodig om weer een volledige synchronisatie te doen.