Er is nog een aantal instellingen van belang rondom SEO. Ze zijn te vinden in de sectie:

Magento1 Admin Panel > CMS > System > Configuration > Tweakwise > section Layered Navigation

In de volgende paragrafen worden deze optie toegelicht.

Max allowed facets for indexing

Maximaal aantal facetten voor indexering.

Attributes which will have a noindex/nofollow

Attributen welke per definitie een noindex,nofollow krijgen.

Add canonical tag to category page

Canonical tag op categorie pagina

Query parameters not considered in navigation URLs

Params negeren in de url’s

Filter combinations allowed for indexing

Filter combinaties welke je juist wel weer wilt indexeren. De werking van deze feature is als volgt:

Standaard wordt, als je een keertje filtert, de pagina niet geindexeerd. Met deze optie is het mogelijk om aan te geven voor welke filterwaarde je wel indexatie wilt.

Er zijn drie instellingen die bepalen of een filter als niet indexeerbaar getoond word.

• filter combination whitelist
  • filter blacklist
  • max facets

Als een filter bijvoorbeeld in de blacklist zit (dus niet indexeerbaar is) maar er is nog een andere filter zodat de combinatie in de Filter combinations allowed for indexing zit dan word de filter URL indexeerbaar gemaakt.

De combinaties worden als eerste gechecked dus als er bepaald word dat die combinatie geldig is dan gaat dit boven de andere instellingen.