Voor marketing campagnes is het fantastisch om URL’s te introduceren waarachter een zoekmachine geoptimaliseerde producten-overzicht-pagina zichtbaar wordt. Om de juiste producten voor die pagina te selecteren kan je aangeven welke Tweakwise filters geselecteerd moeten worden. We noemen deze pagina’s attribute landing pages.

Feature crosslinken

Dat mechanisme werkt twee kanten op. Vanuit de (vrij te bedenken) SEO URL kom je direct op de pagina met de juiste filters geselecteerd. Dat kan bijvoorbeeld een link vanuit een zoekmachine zijn. Maar als een bezoeker toevallig door de webshop klikt, naar de bewuste categorie pagina gaat en de filters selecteert waarvoor je een landingspagina hebt gemaakt, dan zal de SEO vriendelijke URL daar gebruikt worden (optioneel).

Feature recommendations

Bij het opmaken van de content (boven en onder de (product) resultaten) voor een landingspagina kan je ook widgets toevoegen. Tweakwise heeft een widget om featured products in beeld te tonen. Je kan dus gemakkelijk featured products op een attribute landingspagina tonen.