Als je een verzameling losse, configurabele producten als één product in je shop wil zien, kan je een groepcode aan een artikel toevoegen. Om deze losse producten als één product te tonen in de shop, moet je andere API calls te gebruiken. Het gaat om de volgende API calls:

Standaard endpoint

Gegroepeerd endpoint

http://gateway.tweakwisenavigator.com/navigation/{key} http://gateway.tweakwisenavigator.com/navigation/grouped/{key}

http://gateway.tweakwisenavigator.com/navigation-search/{key}?tn_q=bloem

http://gateway.tweakwisenavigator.com/navigation-search/grouped/{key}?tn_q=bloem

http://gateway.tweakwisenavigator.com/autocomplete/{key}?tn_q=bloem http://gateway.tweakwisenavigator.com/autocomplete/grouped/{key}?tn_q=bloem

Het resultaat van deze aanroep is iets anders, een voorbeeld van de autocomplete:

http://gateway.tweakwisenavigator.com/autocomplete/8139a7b2?tn_q=bloem

http://gateway.tweakwisenavigator.com/autocomplete/grouped/8139a7b2?tn_q=bloem

De producten worden dus gegroepeerd teruggegeven. De rest van de structuur van de API is gelijk aan de standaard aanroep.

Verder is het mogelijk om de groepering en standaard functionaliteit door elkaar te gebruiken mocht dit wenselijk zijn. De standaard aanroep kan dus ook nog steeds gebruikt worden.