Redirects

Het kan zijn dat een redirect niet werkt. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Controleer de volgende punten:

1. Is de zoekterm gelijk aan het trefwoord dat je in de Tweakwise app hebt ingevuld?

2. Is de juiste categorie geselecteerd in de Tweakwise app? De redirect gaat alleen af wanneer je in de geselecteerde categorie bent, of in een onderliggende categorie. Als er geen categorie is geselecteerd, geldt de redirect voor alle categorieën.

3. Is er een publicatietaak gedraaid nadat de redirect is aangemaakt?

4. Controleer in de XML of daar de juiste URL naar voren komt. Dit kan je doen door de zoekopdracht in de demoshop uit te voeren. Kies vervolgens voor Toon bron van resultaat (XML). In dit bestand zie je een kopje redirect. Bekijk of deze gevuld is met de juiste redirect.

Indien dit allemaal goed is ingeregeld, maar de redirect werkt nog steeds niet, neem dan contact op met je implementatiepartij.

LET OP: De redirects in de Magento 2 extensie werken vanaf V.1.0.4.