Overig Magento

In Magento kan je instellen wanneer er een Tweakwise export gedraaid moet worden. Dat doe je als volgt.

Ga naar Stores > Configuration > Catalog > Tweakwise > Export om de instelling te vinden. Daar zie je deze velden:

In het veld Schedule kan je een ‘expressie’ opgeven waarmee je de exportmomenten bepaalt. Dat doe je met behulp van Cron. Check https://en.wikipedia.org/wiki/Cron om te zien hoe dat werkt. Als dit je niet lukt, kunnen wij je helpen om de juiste cron expressie samen te stellen.