Overig Magento

In Magento heb je een instelling waar je kan aangeven dat je alleen productsuggesties wil zien uit de categorie waar je in zit. Zit je bijvoorbeeld in de categorie 'fotocamera's' en je typt dan in de zoekbalk 'canon', zal je alleen fotocamera's als productsuggesties zien. Zit je in de categorie 'lenzen' en je typt dan 'canon' in de zoekbalk, zal je alleen lenzen zien als productsuggesties.

Vaak is het beter om shop-brede suggesties te laten zien, dus onafhankelijk van in welke categorie je zit. In Magento is er een instelling voor deze 2 verschillende resultaten aan productsuggesties.

Magento 1

Ga naar System > Configuration > Catalog > Tweakwise > Search Autocomplete > Stay in category.
Wanneer deze instelling op 'Yes' staat krijg je suggesties te zien uit de categorie waar je in zit.
Wanneer deze instelling op 'No' staat krijg je shop-brede suggesties te zien.

Magento 2

Ga naar Stores > Settings > Configuration > Catalog > Tweakwise > Autocomplete > Stay in category
Wanneer deze instelling op 'Yes' staat krijg je suggesties te zien uit de categorie waar je in zit.
Wanneer deze instelling op 'No' staat krijg je shop-brede suggesties te zien.