Magento 2 Tweakwise Export Extensie

Feed generatie

In de Tweakwise Export Extensie (Stores > Configuration > Catalog > Tweakwise > Export) wordt de nieuwe feed gegenereerd. Hiervoor moet een cron schedule ingericht worden om te bepalen hoe vaak en wanneer de feed gegenereerd wordt.

Voorbeelden:

0 3 * * * = Elke nacht om 3 uur
0 * * * * = Op minuut 0 van elk uur

0 8-18 * * * = Op minuut 0 van elk uur tussen 8 en 18

0 */2 * * * = Op minuut 0 van elk 2de uur

Lukt het niet om een cron schedule in te richten? Vraag dan je implementatiepartij of stuur een mail naar support@tweakwise.com

Importtaak triggeren

Nadat de feed succesvol is geïmplementeerd, is het handig dat deze automatisch ingelezen wordt in Tweakwise. In de Magento Export Extensie kun je een Tweakwise import API URL invoeren:

Deze URL vind je in de app onder Connectivity > Taken > Importtaak > API

Let op: Het inrichten van structurele updates is alleen voor productie instanties.