Magento 2 Tweakwise Export Extensie

Onze Magento 2 Export extensie gebruik je voor het genereren van een Tweakwise feed vanuit Magento 2. Dit zijn alle mogelijke instellingen:

https://github.com/Tweakwise/Magento2TweakwiseExport

Instelling Invoer Beschrijving Aanbevolen instelling
Enabled Yes/No Activeert de extensie.
State -

Weergeeft de status van de extensie.

Schedule Dropdown Selecteer hier het tijdstip waarop de feed geëxporteerd wordt door middel van een cron job.
Schedule export Tekst

De export gaat mee met de eerst volgende cron job.

Key Tekst Zelf te bepalen key.
Validate Yes/No

Hier wordt gekeken of de data consistent is.

Export in Real Time Yes/No

Feed wordt real time gegenereerd zodra de feed wordt opgevraagd. Dus als er vanuit Tweakwise op Feed importeren geklikt wordt, wordt eerst de feed vanuit Magento opnieuw gegenereerd voordat deze in Tweakwise wordt ingelezen.

Side note: wordt binnenkort uitgefaseerd
No
Tweakwise Import API URL Tekst

Hier kan de URL van de import taak in Tweakwise worden ingevuld. Als deze is ingevuld, wordt na een succesvolle feed generatie automatisch de import taak in Tweakwise getriggerd en dus gestart. Deze URL is te vinden in Tweakwise onder Connectivity > Taken > API.

Combined product stock calculation mode Dropdown Bepaal hiermee hoe de voorraad wordt bepaald:
  • Sum - Som van alle voorraden van de child producten
  • Maximum - Maximale voorraad van de child producten
  • Minimum - Minimale voorraad van de child producten

Export percentage of child products that are in stock Yes/No

Wanneer dit op yes staat wordt het attribuut stock percentage toegevoegd aan de feed.

Side note: wordt binnenkort uitgefaseerd en standaard toegevoegd aan de export
Yes
Export out of stock combined product children Yes/No Wanneer dit op no staat wordt gekeken naar de voorraad van de child products, wanneer een bepaalde maat niet meer op voorraad is, dan wordt deze maat niet meer toegevoegd aan de feed. Wanneer dit op yes staat wordt dit dus nog wel toegevoegd aan de feed. No
Exclude child attributes Checkboxes Hier kan je selecteren welke attributen van de child products niet toegevoegd mogen worden en dus enkel de attributen van configurabele producten.
Price field Dropdown Bepaal hoe het prijsveld wordt bepaald. Hierbij gaat het om het veld prijs op het tabblad kenmerken in Tweakwise.