In de onderstaande tabel is een overzicht te zien van alle beschikbare opties in de Guided Selling Javascript voor het configureren van de implementatie.

Key Beschrijving Verplicht
instancekey  Authorisatie key voor shop  X
code Unieke code van de Guided Selling die moet worden ingeladen  X
output Het HTML element waar de Guided Selling moet worden ingeladen. De waarde van deze optie moet een geldige CSS selector zijn. (Let op: Het geselecteerde element wordt vervangen met de Guided Selling. Wij raden aan om een leeg HTML element op de pagina te plaatsen die dient als de output)  X
lang Taal van de gebruikersinterface (‘nl’, ‘en’, ‘de’, ‘fr’, ‘it’ of ‘es’)
theme Object met informatie over het thema
theme.color Primaire kleur van de Guided Selling
theme.rounded Optie voor een rond of rechthoekig thema
results Object met informatie over het weergeven van de resultaten
results.redirect Redirect de gebruiker naar de meegegeven URL. De toegepaste filters worden aan de URL meegegeven in de vorm van een hash. Deze optie werkt het best wanneer Tweakwise level Medium is geïmplementeerd door middel van Javascript.

Een voorbeeld van de configuratie in de Javascript met alle opties ingevuld ziet er als volgt uit:

<script type=”text/javascript”>
  tweakwiseGuidedSelling({
    instancekey: “INSTANCEKEY”,
    code: “0”,
    output: “#tweakwise-guided-selling”,
    lang: “en”,
    theme: {
      color: “#00b7cd”,
      rounded: true,
    results: {
      redirect: “https://example.com/results”,