In de app kun je verschillende instellingen doen voor de Javascript implementatie. Na publicatie worden deze instellingen direct toegepast in de Javascript.

Instelling

Invoer

Beschrijving

Invoer element

Lijst met ID’s van de input elementen

Het element waar de invoer van de zoekterm in staat, bijvoorbeeld tweakwise-input, search, search-mobile.

Uitvoer element

ID van het output element

Het element waar de overlay met producten moet komen.

Taal

Dropdown met beschikbare talen

Kies hier taal waar je bezoekers in zoeken.

Root categorie

Root categorie van de zoekresultaten

Richt hier de categorie in waar doorheen gezocht moet worden

Add-to-cart

Ja/nee

Zet deze aan wanneer je een add-to-cart button in je productkaartje hebt.

Weergave color filter Met naam of zonder naam Kies of de kleurstalen moeten worden weergeven met of zonder naam van de kleur.

Mobiel

Numerieke waarde

Breedte van producten grid op mobiel, de default is 2.

Tablet

Numerieke waarde

Breedte van producten grid op tablet, de default is 3.

Dekstop

Numerieke waarde

Breedte van producten grid op desktop, de default is 4.

Type

Google Analytics/Google Tag Manager

Om het meten van de zoekactie in Google Analytics te activeren. Kies hier voor Google Analytics wanneer er gebruik wordt gemaakt van een directe Google Analytics implementatie met het analytics.js script van Google.  Kies voor Google Tag Manager wanneer het script van Google Analytics wordt ingeladen via Google Tag Manager. Voor meer informatie over het meten van de zoekactie in Google Analytics klik hier.