Guided selling

Veelgebruikte scenario's

Redirect naar product overzicht pagina.
Hiervoor kan deze hook gebruikt worden. Het resultaat vanuit de API komt daar binnen als functieargument.

Op basis van de antwoorden in de guided selling kan een URL gegenereerd worden. Alle filters + bijbehorende waarden kunnen in het gewenste formaat samengesteld worden. Daar kan je de gebruiker vervolgens heen sturen.

Bewaren van resultaten pagina.
Als je nu op een product klikt en dan weer teruggaat in de browser, begint de guided selling opnieuw.Is het mogelijk om het script zo in te stellen dat het de resultaten opslaat en je weer op de resultatenpagina van de guided selling terechtkomt?

Dat is geen onderdeel van deze oplossing, de Guided Selling JS is bedoeld om snel een funnel op te kunnen zetten.
Om dat te ondersteunen zou je met de API moeten koppelen, daar heb je volledige controle over de weergave en werking.

Binnenkort komen er enkele events beschikbaar waarbij dit eenvoudiger te realiseren zal zijn. Zodra dat beschikbaar is zal er een voorbeeldoplossing beschikbaar gesteld worden.

Veel voorkomende problemen

Link werkt niet
Dit komt vaak omdat de URL eigenschap niet/niet juist is ingesteld in Tweakwise Beheer > Geavanceerd.

In sommige gevallen is de link afhankelijk van het domein, of de categorieboom (bijvoorbeeld taal).
In dat geval zijn mogelijkheden:

• deze hook gebruiken en de tiles zelf renderen
  • met een MutationObserver in de gaten houden of de resultaten pagina getoond wordt. Vervolgens kunnen de tiles in HTML aangepast worden naar de URL die gewenst is.

Image werkt niet
Afbeelding eigenschap is niet/niet juist ingesteld in Tweakwise Beheer > Geavanceerd..