Metric Omschrijving Enhanced Ecommerce o.b.v.
ga:pageviews Het aantal keren dat een product is bekeken. Nee URL
ga:uniquePageviews Aantal sessies waarin de opgegeven pagina ten minste één keer is bekeken. Er wordt een unieke paginaweergave geteld voor elke paginatitel + paginatitelcombinatie. Nee URL
ga:itemQuantity Het totaal aantal gekochte producten (hoe vaak een product is verkocht) Nee SKU
ga:itemRevenue De totale omzet van aangekochte productartikelen. Nee SKU
ga:revenuePerItem De gemiddelde omzet per product. Nee SKU
ga:uniquePurchases Het aantal product sets gekocht. Bijvoorbeeld, als gebruikers 2 frisbees en 5 tennisballen kopen vanaf uw site, zijn 2  unieke producten gekocht. Nee SKU
ga:itemsPerPurchase De gemiddelde hoeveelheid van dit item (of een groep artikelen) verkocht wordt per aankoop. Nee SKU
ga:buyToDetailRate Unieke aankopen gedeeld door weergaven van productdetailspagina's. Ja SKU
ga:productDetailViews Aantal keren dat de gebruiker de productdetailpagina heeft bekeken. Ja SKU
ga:cartToDetailRate Het percentage hoeveel van de weergaven van de productdetailpagina wordt toegevoegd aan de winkelmand. Ja SKU
ga:productAddsToCart Aantal keren dat het product is toegevoegd aan de winkelwagen. Ja SKU
ga:productListClicks Aantal keren dat gebruikers het product hebben geklikt wanneer het in de productlijst stond. Ja SKU
ga:productListViews Aantal keren dat een product op de productlijst te zien was. Ja SKU
ga:productListCTR Het percentage van hoeveel bezoekers op een product klikken vanuit de productlijst. Ja SKU