In Tweakwise kan je bij Filtering > Filtertemplates > [open een een filter] > Geavanceerde opties een voorvoegsel en achtervoegsel opgeven.

Met deze opties is het mogelijk om voor en/of na de weergave van een filterwaarde een vaste string toe te voegen. In bovenstaand voorbeeld hebben we ingesteld dat er een euroteken als voorvoegsel geplaatst moet worden. Het resultaat is dat Tweakwise in de XML aangeeft dat er een voorvoegsel en/of achtervoegsel is ingesteld.

LET OP:  Tweakwise gaat deze waardes dus niet zelf voor en na de filterwaarde toevoegen. Dat moet gedaan worden bij het opbouwen van de front-end. Hieronder vind je een XML fragment dat terugkomt vanuit de Tweakwise app.

(Het betreft een XML die terugkomt van endpoint Navigation. Zie Tweakwise > Connectivity > Endpoints)

In het bovenstaande XML fragment zie je dat de instelling voor het voorvoegsel apart wordt meegegeven. Zie het geel gearceerde fragment. Vervolgens worden de waarden zonder voor- of achtervoegsel meegegeven. Zie de groen gearceerde fragmenten. In de front-end moeten de waarden nog op de juiste plaats neergezet worden.