Features

Op https://developers.tweakwise.com/api/ vind je de informatie die je nodig hebt om deze feature te implementeren onder Navigation. Bij alle verschillende soorten bucket sliders, zal de selectiontype altijd slider blijven. Daarnaast is er een containsclickpoints en containsbuckets element. Deze zal, afhankelijk van het type, true of false zijn. Is deze true, dan verschijnen er nieuwe elementen clickpoints en buckets:

Clickpoints

Bij deze optie is alleen containsclickpoints true. In het element clickpoints staan de verschillende waardes van de clickpoints:

<clickpoints>

<clickpoint>

<value>Value of clickpoint</value>

</clickpoint>

</clickpoints>

Voorbeeld:

<clickpoints>

<clickpoint>

<value>30</value>

</clickpoint>

<clickpoint>

<value>80</value>

</clickpoint>

<clickpoint>

<value>120</value>

</clickpoint>

<clickpoint>

<value>250</value>

</clickpoint>

</clickpoints>

Buckets

Bij deze optie is alleen containsbuckets true. In het element buckets staan de verschillende waardes van de buckets:

<buckets>

<bucket>

<rangemin>Minimum size of bucket</rangemin>

<rangemax>Maximum size of bucket</rangemax>

<relativeamount>Relative size of bucket</relativeamount>

</bucket>

</buckets>

Voorbeeld:

<buckets>

<bucket>

<rangemin>15.96</rangemin>

<rangemax>46.757999999999996</rangemax>

<relativeamount>24.637681159420293</relativeamount>

</bucket>

<bucket>

<rangemin>46.757999999999996</rangemin>

<rangemax>77.556</rangemax>

<relativeamount>79.710144927536234</relativeamount>

</bucket>

<bucket>

<rangemin>77.556</rangemin>

<rangemax>108.35399999999998</rangemax>

<relativeamount>17.391304347826086</relativeamount>

</bucket>

<bucket>

<rangemin>108.35399999999998</rangemin>

<rangemax>139.152</rangemax>

<relativeamount>11.594202898550725</relativeamount>

</bucket>

<bucket>

<rangemin>139.152</rangemin>

<rangemax>169.95</rangemax>

<relativeamount>2.8985507246376812</relativeamount>

</bucket>

</buckets>

Clickpoints + buckets

Bij deze optie is zowel containsclickpoints als containsbuckets true. De clickpoints bepalen de stapgrootte van de buckets.

Voorbeeld:

<clickpoints>

<clickpoint>

<value>30</value>

</clickpoint>

<clickpoint>

<value>80</value>

</clickpoint>

<clickpoint>

<value>120</value>

</clickpoint>

<clickpoint>

<value>250</value>

</clickpoint>

</clickpoints>

<buckets>

<bucket>

<rangemin>0.5</rangemin>

<rangemax>30</rangemax>

<relativeamount>34.540428472702146</relativeamount>

</bucket>

<bucket>

<rangemin>30</rangemin>

<rangemax>80</rangemax>

<relativeamount>24.367657221838286</relativeamount>

</bucket>

<bucket>

<rangemin>80</rangemin>

<rangemax>120</rangemax>

<relativeamount>7.1181755355908773</relativeamount>

</bucket>

<bucket>

<rangemin>120</rangemin>

<rangemax>11495</rangemax>

<relativeamount>22.446440912232205</relativeamount>

</bucket>

</buckets>