Externe eigenschappen

Standaard worden de producten met hun eigenschappen via de Tweakwise feed ingelezen. Soms is het niet mogelijk om bepaalde gegevens in die feed te plaatsen. Bijvoorbeeld omdat de shop die de feed genereert de gegevens mist.

Stel dat voor een shop de verkoopgegevens van de filialen gebruikt moeten worden voor de sortering van producten. De webshop heeft deze data niet. Er kan dan een extra import gemaakt worden, specifiek voor één eigenschap. Een ander voorbeeld is, wanneer de voorraad vaker geüpdatet moet worden. De Tweakwise feed is vaak een erg groot bestand. Het telkens opnieuw genereren van de feed en het opnieuw inlezen kan veel impact hebben en lang duren. Een externe eigenschap is een veel kleiner bestand dat dus ook vaker ingelezen kan worden naast de volledige Tweakwise feed.

Lees hier hoe je een externe eigenschap toevoegt.