Overig
Andere koppelingen

Spotler heeft een koppeling met Tweakwise zodat je gemakkelijk jouw Tweakwise Recommendations kunt tonen in je emails.
https://spotler.com/koppelingen/ecommerce-tweakwise

Het volgende is nodig ter voorbereiding voordat Spotler de koppeling kan aanmaken op het Spotler connector platform:

In Tweakwise:

In Spotler:

• Upload het tekstbestand (met instancekey en domein) in de bestandsuitwisseling van Spotler. Ga in Spotler linksonder in het scherm naar instellingen en klik op het tabblad Veiligheid > Bestandsuitwisseling en vervolgen op Bestand uploaden.
    Lukt dit niet? Neem dan contact op met Spotler.

• Neem contact op met Spotler wanneer de bestanden in Spotler staan, zodat zij een koppeling met Tweakwise kunnen instellen op hun connector platform.

Wanneer de koppeling met Tweakwise succesvol is gemaakt, kun je in Spotler de Tweakwise Recommendations plaatsen:

Om product recommendations in je bericht te krijgen, sleep je eerst een multiblock in je bericht.

Via Template kiezen voor Product recommendations.

Eventueel kan je via template een andere type productblok selecteren.

Klik op bewerken of dubbelklik op de ster.

Je krijg de volgende popup te zien. Hier kan je de categorie selecteren, dit zijn de recommendations die je in Tweakwise hebt aangemaakt.

Verder kies je het aantal producten doe je als aanbeveling in je template wil terugzien.