Catalogus
Afgeleide eigenschappen

Gebruik de afgeleide eigenschap Samenvoegen (Concatenate) om nieuwe eigenschapwaarden te maken van één of twee eigenschappen en tot 3 tekstvelden.

1. Maak een nieuwe afgeleide eigenschap aan van type Samenvoegen

2. Kies een naam en URL en een datatype voor de tekstvelden. Kies in de dropdown de eigenschap die je wil gebruiken in de samenvoeging. Gebruik de tekstvelden om voor of na een eigenschap tekst of cijfers toe te voegen.

3. Klik op Opslaan en ga naar het tabblad Preview om te zien welke waarden er zijn gegenereerd.