Het kan soms gewenst zijn om op een bepaalde pagina ‘onder water’ al te filteren op een bepaalde eigenschap. Bijvoorbeeld als in Tweakwise alle producten staan ongeacht de voorraadstatus, dan wil je wellicht in de categoriepagina’s de producten zonder voorraad eruit filteren. Dit kan door gebruik te maken van een hidden filter met behulp van een parameter. Deze parameter dient toegevoegd te worden aan de request. Het gaat om de parameter tn_parameters, hierbij de toelichting vanuit developers.tweakwise.com:

tn_parameters

string

(query)

Hidden parameters can be added to the URL by using the parameter 'tn_parameters'.

When filtering by property 'brand' with value 'Coca Cola' or with value 'Pepsi' the value of tn_parameters should be: brand=Coca Cola&brand=Pepsi

This value should then be URL encoded.

Example: ?tn_parameters=brand%3DCoca%20Cola%26brand%3DPepsi

Stel, je wilt de producten zonder voorraad alvast eruit filteren, dan zou dat op de volgende manier kunnen: ?tn_parameters=opvoorraad=Ja (geëncodeerd wordt dat dan: ?tn_parameters=opvoorraad%3DJa)

Zodra je een eigenschap wilt gebruiken als hidden filter, moet dit geconfigureerd worden in de Tweakwise beheeromgeving. Dit kan enkel Tweakwise doen, dus mocht je gebruik willen maken van deze functionaliteit, stuur dan een berichtje naar support@tweakwise.com.